Wie zijn we

Van Campenhout is een gecertificeerd bedrijf dat reeds 35 jaar bestaat met de noodzakelijke ervaring in zijn functie als exclusief invoerder van Vicario bouwkranen voor België.

Ons bedrijf onder leiding van Jean-Paul Van Campenhout heeft van bij de start een uitstekende relatie opgebouwd met de familie Vicario. Deze jarenlange samenwerking bevestigt de lokale noden voor de Belgische bouwmarkt en tevens de uitmuntende kwaliteit van onze bouwkranen. Onze firma kan bogen op een zeer gevarieerde aanpak inzake assortiment, service en dienstbetoon.

Ons assortiment "snelmontagekranen" bestaat uit gieklengtes van 15 tot en met 42 meter. Tevens leveren wij alle toebehoren voor bouwkranen, betonmolens, stroomgroepen enz... Wij bieden de professionele aannemer "het neusje van de zalm" inzake bouwkranen. Demontage,verplaatsing en montage van de bouwkranen worden op verzoek van de klant door onze firma in eigen beheer uitgevoerd door geschoold en gemotiveerd professioneel personeel.

Reeds jaren is ons bedrijf gekend voor zijn snelle service en uitstekende dienst na verkoop. Als exclusief invoerder staan wij garant voor alle onderdelen van ons gamma bouwkranen met leveringen uit voorraad in ons depot te Bornem. Bij onze firma kan U steeds terecht voor de meest uiteenlopende vragen.

Aan het hoofd van ons bedrijf, bedrijfsleider Jean-Paul Van Campenhout die met veel enthousiasme en routine een sterk team leidt van gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring en een mixt van jeugdige mensen met de juiste spirit.

Ook benieuwd naar de historiek van ons bedrijf? Klik dan door op de link "historiek".