Wie zijn we

Van Campenhout is een gecertificeerd bedrijf dat al meer dan 40 jaar actief is op de markt van professionele bouwkranen. Het bedrijf beschikt over heel wat ervaring in de sector. Als exclusief verdeler van Vicario bouwkranen voor België, bieden we voor elk bouwproject telkens de gewenste kraan.

Ons bedrijf heeft van bij de start een uitstekende relatie opgebouwd met de familie Vicario. Deze jarenlange samenwerking bevestigt niet alleen de lokale noden voor de Belgische bouwmarkt, maar eveneens de uitmuntende kwaliteit van onze bouwkranen. De samenwerking met Van Campenhout vertaalt zich in een duidelijke aanpak, een correcte service en dienstbetoon.

Wij bieden de professionele aannemer "het neusje van de zalm" inzake bouwkranen. Ons assortiment "snelmontagekranen" bestaat uit gieklengtes van 15 tot en met 45 meter. Op uw verzoek demonteren, verplaatsen en monteren wij uw bouwkraan volledig in eigen beheer. Onze geschoolde en gemotiveerde medewerkers staan hierbij steeds voor u klaar! Ook voor diverse toebehoren zoals stroomgroepen, betonbakken, laadvorken, enz... bent u bij ons aan het juiste adres.

Al jaren staat ons bedrijf synoniem voor snelle service en uitstekende dienst na verkoop. Als exclusief invoerder staan wij garant voor het leveren van voorradige onderdelen vanuit Bornem. Bij onze firma kan u ook steeds terecht voor de meest uiteenlopende vragen.

Van Campenhout leidt met veel enthousiasme zijn sterk team van gekwalificeerd ervaren personeel en een mixt van jeugdige mensen met de juiste spirit.

Ook benieuwd naar de historiek van ons bedrijf? Klik dan door op de link "historiek".